Livet med Bazz

Alla inlägg under november 2010

Av Marit - 21 november 2010 21:09

Vilket sunkväder! All snö regnade bort igår kväll och nu är det bara grått och småregnigt. När Bazz och jag går ut på promenad vid 10-tiden känns det som att det är på eftermiddagen eftersom det är så mörkt, det blir liksom inte ljust på hela dagen.


Vi hittade en hel del svamp i skogen.



Men den får stå kvar och vänta på att bli plockad nästa höst! Kameran ställer in sig på skymning och måste ha blixt trots att det är förmiddag.



     

Av Marit - 20 november 2010 17:15

Plusgrader och blomspruteregn men ganska mycket snö kvar. Bazz blir som ett barn på julafton och springer runt som en tok i snön och hoppar efter snöbollar.


Hittade pinnen som gömt sig i snön också:-)


Efter frukost tar Bazz och jag en sväng i skogen medan Clas och Åke passar på att åka till Bullis för att fylla på glukol i båten innan den riktiga kylan kommer.  


Mitt i skogen har någon vänlig själ ställt ut en stol i fall man blir trött och behöver vila!?


-Kom nurå matte så springer vi lite mer  


          

Av Marit - 18 november 2010 11:00

 Eftersom månen lyser i kväll när vi går hem så tar vi brandgatan. Det är lite slöjmoln som far och tar bort lite av ljuset från månen ibland. Bazz tycker att det är lite läskigt att gå över gränsen där gatlyktorna slutar och in i mörkret men när vi väl är där springer han på som vanligt. Det är ju även lite snö på backen som också hjälper till att lysa upp. Det går t o m att gå den sista biten genom skogen utan problem.  

Av Marit - 16 november 2010 08:45

Tiden går bara för fort, Bazz fyller 9 månader och 17 kg idag!



Men lika glad för det är han  

       

Av Marit - 15 november 2010 21:17

Oj vad det regnade i morse. Bazz var inte alls intresserad av att gå ut och pinka förrän det är dags att gå till bilen. Eftersom det är sånt skitväder åker killarna med mig till jobbet eller jag menar att de får skjuts av mig till sitt jobb. Lika blev det på väg hem fast tvärtom eftersom det är jag som brukar gå hem och Clas åker bil. Jag är lite sen och Clas kan gå hem tidigare så vi tar bilen hem gemensamt.

Väl hemma tar Bazz och jag en sväng runt ägorna. När vi kommer in får vi lite varm glögg före middagen  .

Vi hinner laga och äta middag före det Clas brukar komma hem i normala fall. Nästan som en helt vanlig familj   . 


Av Marit - 14 november 2010 22:34

Bazz är lika oförstådd med att det är helg idag också. Han vaknar och undrar varför vi inte ska gå upp men somnar snällt om tills vi är redo att gå upp. Clas åker och jobbar med vi lägger oss och vilar i soffan en stund innan vi klär på oss. Vi tar bilen och åker till Balingsta för att ta en promenad upp till kvarnen. Vi går genom hagarna bort mot sjön och följer stigen längs standen.


En bäver har gått loss på ett träd.

  


En höststorm kanske räcker och knäcker!



Ett godisträd mitt i allt. 

  


Såna här var det överallt. Ser ut som koblaja men det finns inga kor där.


En gråtrist dag men ganska rogivande ändå.

  


Lite grönt bland alla bruna blad.

  


Den här skylten blev man ju nyfiken på, måste följas.       


Man undrar lite hur de tänkte här. Utsikt? Ja det här var ju inte så mycket att se. Dessutom lär man ju inte se ett skit här på sommaren när alla löven sitter på träden.



Många sånahärn måste man klättra över på vägen och Bazz förstår inte varför det tar sån tid när man kan springa på sidan om i stället.


När vi är tillbaka vid bilen igen efter vår runda får solen för sig att det är dags att komma fram. Kvarnen glömde vi gå till också men det får bli en annan gång. Vi är tillräckligt leriga ändå.


Vi tar en fika hos mamma på vägen hem och sen åker vi hem och softar en stund. Alla på sitt vis:-)



  

  

      



                       

Av Marit - 13 november 2010 22:30

Bazz har inte fattat att det är lördag och sovmorgon idag utan ska upp och ut som vanligt. Vi lyckas dock somna om ett par gånger efter morgonpinken. Efter frukost bär det iväg till svampvägen för att dumpa Bazz hos Åke, Ludde och Flizan medan Karin och jag åker iväg och byter däck på hennes och mammas bil.

Stannar till i centrum på vägen hem för att hälsa på mamma som jobbar på hantverksdagarna. Tänkte också passa på att köpa en skitsnytt kavaj/kappa som jag sett i skyltfönstret på Berns. Misstänkte att den skulle vara lite dyrare men inte att den skulle kosta 4000 riksdaler!!! Där var gränsen passerad, skit också! Fick handla lite annat i stället:-)

Medan vi varit borta har Åke hunnit gå en långpromenad med hundarna så det vara bara att tacka och åka hem med en färdigraststad hund.

Av Marit - 12 november 2010 07:51

Vilken gråtrist dag! Inte det roligaste vädret att gå hem i men ändå skönt med lite luft efter en hel dag inomhus. Jag är en väldig vän av vinter men i år är jag inte riktig redo för mörkret och kylan än. Längtar fortfarande tillbaka till solen och värmen.


Tänk att bara få ligga vid stranden och bara njuta av värmen och lyssna på ljudet av vågskvalpet...



Och  ta ett svalkande bad mellan varven

       

Presentation


RLD N RLD F Kronsäter's Buzz

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Gästbok

Twitter

RSS

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16
17
18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

4 besvarade frågor

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards