Livet med Bazz

Alla inlägg under december 2010

Av Marit - 17 december 2010 22:30

I morse var brödet slut så jag svängde förbi MC Donalds på väg till jobbet för att köpa en frukostmacka. Har ju tyckt att det är dåligt plogat på smågatorna och när jag kom dit förstod jag varför. Där stod inte mindre än 5 plogbilar parkerade. En sjätte höll på att ploga på vägen in. Själv höll jag inte på att komma ut från parkeringen hemma för att det var så j-a mycket snö där. Men, men, de har väl rätt till frukost också, hade säkert jobbat hela natten som det snöade.


Var på O´Learys på kvällen och träffade lite gamla kompisar från högstadiet. Trots att jag var aptrött och tänkt åka hem tidigt så blev det sent. Men så blir det ju ofta när man har kul. Och i morgon är det ju lördag...

Av Marit - 16 december 2010 21:34

Lyckan är fullkomlig. Ett hav av snö att springa och hoppa i, det kan inte bli bättre. Nollgradigt vilket betyder kramsnö som blir jättebra snöbollar att hoppa efter. Han fick också prova det nya lyshalsbandet han har fått idag. Vi får hoppas att lyset håller bättre på detta än de vi provat tidigare.


Innan vi gick hem idag fick Bazz sätta tänderna i ett riktigt schysst ben. Han blev lite osäker på om han skulle ta chansen och dra fort som tusan eller stanna och riskera att bli av med det. Det väger en del så helt lätt är det ju inte att springa. Han släppte det i alla fall på order och fick kompensation som han nöjde sig med. Han gick tomhänt hem denna gång men kanske något att önska sig i julklapp...

        

Av Marit - 13 december 2010 20:50

Inga luciatåg har vi sett idag så vi får gå hem och tända vårt eget

  

Av Marit - 12 december 2010 21:53

Söndag och en fantastisk dag! -8 och alldeles vindstilla. Solen skiner och man blir glad i hela kroppen.



Det är så vackert med all snö som gnistrar i solen, man blir nästan religös  



Smorde tassarna innan vi gick ut och det verkar funka eller så gick vi inte i så mycket lös-snö vilket brukar förvärra det hela.


På adventsmiddag med mycket folk och några hundrädda barn men Bazz uppförde sig exemplariskt och alla var så imponerade att han var så lugn och skötsam. Även de rädda barnen var botade när de gick hem, men så brukar det bli när de fått umgås ett tag.   

Av Marit - 11 december 2010 23:07

Sovmorgon och pepparkaksfil till frukost. Ca 2 minusgrader och solen lyser med sin frånvaro. Graderna har verkligen åkt jojo på termometern den här veckan.


Bazz och jag tar en tur runt Gömmaren.

  


Inte många som slåss om badplatserna nu, brr!


Fin allé längs stranden.


Fina Bazz


Efter promenad är jag tvungen att åka till Skäris då mina glasögon gick mitt itu igår när vi kom hem. Helvete va mycke folk det var där! Tur att man inte måste rusa runt där i stressen mer än nödvändigt.


På kvällen lyxas det till med skumpa, svindyr oxfilé med tillhörande dyrt vin och final av "Så mycket bättre" - underbart program!  Lyckligt ovetandes om självmordsbombaren som exploderat tidigare på eftermiddagen.




Mina killar                

Av Marit - 9 december 2010 21:30

Om man tycker att det har varit mycket jobb innan uppgraderingen så är det inget emot vad det är nu. Stressad är bara förnamnet och just nu känns det som att vi aldrig kommer att komma i kapp. Årsbokslutet närmar sig med stormsteg och det gör inte stressen mindre påtaglig.


Idag hann jag inte till stängning men inte så långt efter. Tur att det larmas på jobbet kl 19 så då måste man ut, om man inte har kod för att larma av och det vill man inte ha. Det är skönt att få komma ut lite i friska luften på våra promenader hem. Snart fredag och äntligen lite vila!

Av Marit - 8 december 2010 21:30

Grattis till Lena på födelsedagen    .


Nu börjar det röra på sig på jobbet men vi ligger fett efter, som vi säger i branschen. Högarna har växt ordentligt de dagar som allt legat nere och nu gäller det att få undan lite. Nu är det inte bara mycket att göra utan jävligt mycket att göra.


Sladdar in på parkeringen till butiken prick kl 19 där Anna står i dörren beredd att låsa. Bazz och jag tar brandgatan hem som är nyplogad vilket är jätteskönt eftersom smågatorna är dåligt plogade och moddiga.

Av Marit - 7 december 2010 22:45

Flyter på lite bättre idag men fortfarande mycket störningar. Man ligger lite efter eftersom helgen krisade lite med viktiga diskar som försvann på flyget m.m Vi försöker även få igång kringsystem som vi inte haft förut, det går sådär! Det blir en lång dag och Bazz får vänta lite längre på att jag kommer och hämtar honom för promenad hem.

Presentation


RLD N RLD F Kronsäter's Buzz

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Gästbok

Twitter

RSS

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

4 besvarade frågor

Statistik


Skapa flashcards