Livet med Bazz

Alla inlägg under januari 2011

Av Marit - 3 januari 2011 22:19

Så var det måndag igen! Det blev en minst sagt uppfriskande promenad hem från jobbet idag. -10 och det bet verkligen i kinderna och hakan. Vi mötte inte många på vägen men vid spåret stod ett gäng redo att ge sig ut i skidspåret. När vi kommer hem till "vår" pulkabacke hittar jag en kvarglömd pulka vilken vi lånar och åker några gånger. Gissa om Bazz tyckte det var kul   .


Hörde från familjen Löfgren som är i Thailand att det var +30 där härom kvällen. Annars var det väl lite svalare på kvällarna och det hade regnat 2 dagar. Kan ju vara skönt som omväxling. Tänk vad de går miste om här hemma med gnistrande snö och pulkaåkning  . Avis? Nä inte jag inte, jag älskar ju vintern, men lite sol och värme hade inte suttit fel nu. Speciellt efter allt jobb som varit sista tiden. Men i vår blir det till att leta upp ett bra pensionat här hemma till Bazz och åka till värmen någon vecka eller så.

Av Marit - 2 januari 2011 13:20

Grå dag och -6. Clas har åkt för att inventera, vilket jag slipper i år, och Bazz och jag tar Långsjörundan.

På vägen stannar vi och matar änderna med lite bröd vi har med.

  


Bazz tyckte att det var lite orättvist att bara änderna fick bröd.


  


Trodde vi skulle kunna gå på isen men ingen annan gick där och det var oplogat så det var ingen idé. Det var några hugade som åkte skidor men annars var det tomt. Vi får vänta lite till.


Hemma igen blir det lek med nya favoleksaken och mys i soffan.

       

Av Marit - 1 januari 2011 21:05

Nyårsdagen bjuder som vanligt på inventering i butiken, dvs förinventering. Den "riktiga" inventeringen är ju först i morgon men vi brukar förbereda och inventera lagret mm. Bazz och jag går hemifrån och Clas hämtar oss vid bommen på brandgatan. Det är alltid bra att gå på kommunens mark för den är alltid nyplogad. Det är ca -1 så det är riktigt varmt. Det har snöat ordentligt i natt och endast plogen är ute när vi går.


 Bazz får hjälpa till att räkna...

  


1, 2,3.... undrar hur mycket svinn det blir här...

  


Efter inventering är det lunchdags. Kombinerad bakis- och inventeringslunch är hamburgare. Bazz lammburgare försvann fortare än vi hann börja på våra.

  


Promenaden hem var gråmulen och snåsnöande hela vägen. Det pangade en hel del på vägen hem men det verkade inte störa, skönt med tanke på att det blev lite för mycket periodvis igår!

     


Eftersom det inte är så kallt drar Clas fram grillen och inviger därmed grillsäsongen för 2011:-)

  


Bazz får fortsätta på sitt märgben medan vi äter.


Sen är det skönt att bara dö i husses armar

   

Han är ju bara för söt  

     

Presentation


RLD N RLD F Kronsäter's Buzz

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Gästbok

Twitter

RSS

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

4 besvarade frågor

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards