Livet med Bazz

Alla inlägg under februari 2015

Av Marit - 15 februari 2015 20:15

Clas ska hjälpa Viktor med lyset i badrummet och är ute och shoppar grejer medan Viktor och Julia är iväg och klättrar. Clas skjutsar sen Bazz och mig till mamma och åker därefter vidare till Viktor. Bazz och jag knallar så småningom hemåt och i princip hämtar bara bilen och sen åker vi tillbaka till mamma och hämtar henne. Sen åker vi vidare till Viktor för att kolla läget och äta middag tillsammans med Viktor och Clas. Vi tog en lite ofrivillig omväg dit så när vi dyker upp har Clas och Viktor redan hunnit äta. Men det gjorde inget, vi hade trevligt ändå och fick god pizza. Fint blev det i badrummet också och säkert skönt att få duscha med lyse igen.

Av Marit - 14 februari 2015 17:15

Idag är det alla hjärtans dag så det blev lite tulpaner dagen till ära.

 

Bazz och jag tar en kombinerad promenad- och löprunda på 8,4 km. Skön tempertur ute och det är ganska mycket folk ute och rör på sig. Vi försökte oss på en genväg genom skogen men det blev som det brukar en senväg. I snömodd dessutom. Bazz som inte alls var på humör idag tyckte i alla fall att det var lite kul att springa med grenar och riva rötter i skogen.


Av Marit - 13 februari 2015 17:45

Fredag den 13:onde och jag är ganska mör efter den här veckan. Fick frågan från Karin igår om jag kunde/ville gå och se musikalen Flashdance i kväll. Hon skulle gå med Ulrika, Olivia och Alva men Ulrika är sjuk och kommer inte kunna hänga med. Jag tackar inte nej förstås så vi träffas inne i stan efter jobbet och käkar lite middag innan vi går vidare till Chinateatern. Vi satt väldigt långt bak och högt upp men man såg faktiskt riktigt bra därifrån. En superbra musikal med många braiga skådisar. Helt klart sevärd!

     

Av Marit - 12 februari 2015 17:45

I kväll var vi ute med jobbet och firade att årsbokslut, revision och januaris bokslut genomförts med gott resultat. Vi var på Printz som ligger under nya Tele2 arena där de var lite specialiserade på korv och lite ovanliga ölsorter. Gick runt och tittade på övriga ställen efteråt och det finns en hel del att göra där. Bowling, minigolf bland annat så jag kan tänka mig att det är ett guldställe för ett barn att springa mellan alla aktiviteter. Även vuxna kan roa sig gott här. Ska nog dra hit Maggan och Lalle hit på en match minigolf. Den banan var superfin i en liten miniatyr av Stockholm.

 

Av Marit - 10 februari 2015 16:45

På väg hem efter två dagars tjänsteresa i Malmö. Blåsigt och rått som vanligt. Var så skänt att komma hem till lite torrare luft och lite snö.

Har inget emot att flyga men tycker inte heller att det är speciellt mysigt. Däremot tycker jag att start och landning är helt magiska. När man lämnar Sverige är det inte så speciellt bortsett från när man kommer ovan molnen där en helt ny värld kan öppna sig. Mulliga moln och strålande sol eller magiskt molnsken. Här var i går morse när vi gick ner för landning i Malmö. Man börjar ana landskapet och solen gnistrar i vattnet.

   

Tyvärr måste man ju stänga av telefonen under upp- och nerstigning så de bästa bilderna kan inte tas. När jag åkte hem från Malmö i kväll var himlen helt fantastisk. En bred rand i horisonten som skiftade från ljust gult till mörkt blått, med rosa och rött däremellan. När jag väl kunde ta kort var magin nästan helt borta och det blir ju sällan bra kort genom flygplansfönstret. Men känslan lever kvar.

 


Av Marit - 8 februari 2015 21:45

Det har snöat i veckan och temperaturen åker lite upp och ner vilket har gjort att isen inte är så bra. Inte att åka skridskor på men den går utmärkt att promenera på. Solen skiner och det hade varit fantastiskt skönt om det inte blåste värsta snålblåsten. Vi utmanar vinden och tar en runda på Orlången. Inte många där men tillräckligt för att veta att isen är ok att gå på. Åtminstone på den plogade banan. Även några tappra skridskoåkare är där och några fiskare.

   

Men ibland kommer vindar som nästan får Bazz att tappa balansen.

 

Snön yr runt oss och det biter härligt i kinderna.

Men där emellan är det bara soligt och härligt.

         

Åker in till mamma på vägen hem och fikar lite. När Karin och mamma var på Elsas begravning i fredags åkte de även förbi och köpte bröd från den nya återuppstartade knäckebrödsfakbriken. Och visst slank det med en ring Gustafskorv också. Nu ska här svullas. Gottinamnam   

 

Klassiskt knäckebrödsbak åter igång

5 december 2014. Klassiskt knäckebrödsbak åter igång Nu är knäckebrödsbakningen åter igång i Stora Skedvi i Dalarna. Den första "officiella" brödkakan gräddades av Benny Andersson på invigningen den 4 december....
Av Marit - 6 februari 2015 20:45

I kväll var Lena och jag och såg Orup på Börsen. När vi kommit in och hängt av oss jackorna träffar Lena någon hon känner. Stras efter ser jag att det är någon jag känner också! Det är Surra och Lena vilka jag inte träffat på ca 15 år. Superkul att ses och prata lite. Tyvärr var det inte rätt tillfälle att sitta och prata någon längre stund men det var kul att ses, hoppas att det inte tar 15 år till nästa gång.


Sen drar showen igång och det är fullt ös från början till slut. Stolar var helt onödigt för de allra flesta stod upp och dansade och sjöng hela tiden. En helt otroligt bra show, bland det bästa jag sett på länge, och jag var helt fullproppad av enerig efteråt. Kunde sett den igen direkt på en gång   

    

När jag kom hem var lyktorna tända och Håkan var där. De hade grillat hamburgare och haft grabbkväll. Bazz fick

troligen ingen hamburgare men hoppas att han fick ett ben i alla fall.


 

Av Marit - 1 februari 2015 22:15

Januari försvann i ett swish och nu är det februari. Ingen långpromenad behöver man ta idag heller men inte mycket annat heller. Det är alltid så mycket man ska passa på att göra men eftersom vi inte stannade kvar i stan i natt som vi först hade planerat kom man liksom av sig. Lite skönt med en latardag också.

Mamma bjöd på middag, supergod lammgryta, och det var fullt hus. Supergulliga Åke kom direkt från Tärnsjö och lämnade Bazz hos mamma på väg hem medan Brittis är kvar där uppe. Stort TACK för att han fick vara med er hela helgen.

När vi kom hem och husse gått och spela bandy kröp Bazz ihop under filten bredvid mig. Så mysigt att ha honom nära sig igen trots att det också varit jätteskönt att få vara hundfri en stund.

   

Presentation


RLD N RLD F Kronsäter's Buzz

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Gästbok

Twitter

RSS

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

4 besvarade frågor

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards