Livet med Bazz

Alla inlägg under april 2015

Av Marit - 3 april 2015 21:30

Lite kyligt men solen skiner härligt. Bazz snarkar gott efter att han varit ute och fått sin frukost.

 

Men efter vår frukost måste vi ut i det härliga vädret.

   

Bazz tittar förundrat på sjömärket som ännu ligger kvar i viken.

 

Vi har tur för det blåser nordligt och går man till insidan är det trots solen kyligt och inte alls skönt. Nere vi vår strand är det helt sagoligt skönt. Kroghs ska komma på sillunch och precis innan vi ska gå upp och förbereda det sista kommer vi på att vi kanske ska sitta ute och äta. Sen kommer vi på den geniala idén att sitta nere vid stranden och äta. Sagt och gjort, vi drar fram och dammar av utemöblerna och dukar upp där nere.

 

Det är helt sagolikt skönt.

    

Isa och Bazz kan ju inte riktigt uppföra sig när det äts så de får varsinn tuggpinne och får ligga på var sitt håll under tiden. Isa syns knappt men ligger och solar magen och njuter.

 

Bazz är inte lika avkopplad men njuter i solen också.

 

Efter en lång lunch går solen lite bakom molnen och det blir lite kyligt. Vi går därför upp och tar fikat inomhus.

Isa får låna Bazz bädd och somnar gott medan alla pratar.

 

En lång och trevlig lunch blev det som vanligt.


#storholmen #långfredag #bazz #sillunch #sol #brygglunch #påsk

Av Marit - 2 april 2015 21:00

Hm, så här började dagen.

     

Glad Påsk!

 

Vi packar i alla fall bilarna och kör mot Bullis. Där är det inga milda vindar heller men det snöar i alla fall inte. Eftersom vi inte fått i båten än har vi turen att ha en fantastisk granne som kommer och hämtar oss. Björn, Ulla, Johan och Anna Krogh fick i båten i veckan och åkte ut redan igår. Björn hämtar Karin, Åke, Clas, Bazz och mig.

När vi kommer ut ser vi en norrprick som verkar slitit sig och ligger strax utanför oss.

 

Vi packar upp och äter lite grillad korv till lunch. Sen går Bazz och jag en ö-runda. Känns som att det är lågvatten trots att det inte är så. I alla fall inte i någon större utsträckning. Det kanske snarare varit väldigt högt under vintern.

 

Inte ofta man kan gå här. Inte så slabbigt som man kan tro heller.

 

Prinsen

 

Det dröjer inte länge förrän Björn och Johan kommer och tar hand om märket. De kör in den till Risbergs vik och Johan ringer någon som ska komma och ta hand om den.

     

Provat mitt nya macroobjektiv. Det här är mossan på räcket. Ser nästan ut som korall.

   

En riktigt skön eftermiddag med betydligt finare väder än i morse. Karin är lite hängig och ligger inne och myser.

 



Av Marit - 1 april 2015 00:45

1 april idag så man får se upp så att man inte blir lurad. Eftersom det är långfredag den här veckan innebär det att det inte blir något fredagsfika. Men lite påskfika måste vi ju ha så jag bakade en liten påsktårta och tog med tilll jobbet idag. Kommer ju aldrig vinna några stilpoäng på mina bakverk men smaken var inte alls dum. Chokladkaka med ett lager lemon curd och ett lager krossad hallon inuti. Inte helt dumt.

 

Fick flera paket idag. Bl a har jag köpt ett kameraobjektiv på Blocket. Betalade halva priset mot vad det kostar i affären och jag blev så glad att paketet verkligen innehöll det jag betalat för och att det inte blev något lur. Ville gärna hinna få det innnan vi åker ut till holmen i morgon så jag tog en liten chansning med betalningen. Det finns trots allt lite hederligt folk kvar.

 

Fick också ett paket från Turrmästaren, fast med saker till Bazz. De slår in paketen i paketen så att säga. Alla andra man köper i från lägger ner alllt kartongen bara. Nu blir det som två överraskningar i ett. 

  

Blev också himla glad för vykortet som vi fick i lådan idag. Det är från Håkan och Helene som varit i Thailand. Tycker verkligen att det är superkul att få riktiga vykort. Allra helst nu när det mesta går elektroniskt.

 

Presentation


RLD N RLD F Kronsäter's Buzz

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Gästbok

Twitter

RSS

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2015 >>>

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

4 besvarade frågor

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards