Livet med Bazz

Alla inlägg den 5 mars 2011

Av Marit - 5 mars 2011 18:28

I strålande sol och snålblåst åkte vi återigen till Sollentuna för att ställa ut. Det är vår första officiella utställning i juniorklass.



Det var mycket folk som vanligt. Bazz var inte riktigt på hugget (vilket inte matte var heller pga förkylning) idag men skötte sig ändå jättebra!


Domaren HelenTonkson-Koit kollar status 



  


Vår fina kille  (Tack Micke för bilder)

     

   


Bazz fick Exellent med CK och blev 3:a (av 12 anmälda) i sin klass.

1 year old, exellent type, red/white male, lovely head, good expresion, exellent mouth, exellent bones, well developed head - forechest, well anguladed, typical movement, good condition, exellent temperament.


Även Bazz halvbror Kronsäter's Casper gick i vår klass.


Och halvsyrran Kronsäter's Crona gick bland juniortikarna (det är inte Cronas öga det är fel på, det är fotografens:-))

      


Vi fick också äran att vara med i en uppfödargrupp för första gången, nu när vi närmar oss "vuxenlivet". Där blev vi 2:a.

 


På väg hem släppte Clas mig och Bazz vid början av Lånkan så att vi fick en promenad efter en dag av spänning inomhus. Det är fortfarande soligt men fy

så blåsigt! Tur vi har blåsten i ryggen. Dagen har inte gynnat min förkylning precis! Den plogade banan är nu glansis och Bazz springer som en tok efter isbitarna som jag sparkar iväg och har jättekul.

När vi kommer hem springer han runt och leker medan Clas sätter ihop hans nya bean bag. Den provas genast:-)


Bean bag i alla ära men soffan är ändå bäst när man är fler. Bazz och jag tar en skön tuppis medan Clas åker och handlar. Vissa han dock somna innan alla kommit på plats... 

 


Clas kommer hem lagom tills vi tuppat klart och vi blir servade kall öl och snacks medan han grillar köttet och fixar resten av middagen. Bazz får en hel torkad strupe att knapra på medan vi äter vilket han uppskattar. Gissa vilka som kommer att sova gott i natt  . Tack min älskade man för att du ställer upp och följer med och kånkar alla grejer  .


Tack också till alla andra underbara människor som stöttar oss och förgyller vår dag  .

  

Presentation


RLD N RLD F Kronsäter's Buzz

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Gästbok

Twitter

RSS

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

4 besvarade frågor

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards