Livet med Bazz

Alla inlägg den 11 juni 2011

Av Marit - 11 juni 2011 18:00

Det är ju för konstigt att det inte ska gå att få sova en ledig morgon. Eftersom det var så varmt när vi gick och la oss har vi haft balkongdörren helt öppen under natten. Vid 3-tiden kommer folk hem i området ovanför oss och sätter sig ute och pratar högt. Ovanligt nog sätter de inte på musik men det hörs tillräckligt ändå. Bara tacksam för att inte Bazz bryr sig och börjar skälla. Som grädde på moset behövde Bazz gå ut. Men vi var ju ändå vakna.....


Efter frukost tog vi i alla fall en promenad i skogen innan det blev för varmt. Det blev faktiskt en 1½-timmes prommis fast jag inte trodde att vi skulle orka med värmen men det är ju något svalare i skuggan i skogen.

Numera har vi ju ingen kurs längre på lördagarna så för att slippa vara sysslolös passar jag på att skura fasaden på baksidan och förbereda för målning. Man kan säga att det behövdes och det blev verkligen skillnad men för en gångs skull är jag glad att vi inte har större hus. Fördelen var att man kunde passa på att spola av sig själv med slangen mellan varven.

Efter en lång svettig arbetsdag var det skönt att samlas med grannarna

 


Och ha en trevlig kväll med grillat och tillbehör.


Bazz skötte sig utmärkt och fick mycket beröm för att han var så lugn fast ungarna sprang runt och spela fotboll och hade sig. Han fick en egen fest med märgben. Men satan va mycket mygg det kom sen på kvällen! Men det var ändå jättetrevligt och gitarren och sången hjälpte till mot myggen.

        

Presentation


RLD N RLD F Kronsäter's Buzz

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Gästbok

Twitter

RSS

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

4 besvarade frågor

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards