Livet med Bazz

Alla inlägg under april 2013

Av Marit - 30 april 2013 23:00

Valborg och halvdag på jobbet. Mamma kom till jobbet och sen åkte vi på shoppingtur mellan byggvaruhus och andra nyttiga affärer. Vi hade ganska tur med det nyckfulla vädret som växlade mellan solsken och spöregn om vartannat då det passade på att regna när vi var inne i affären eller i bilen.


När vi till slut kom hem till mamma har det tydligen haglat rätt ordentligt där.  

När jag kom hem var jag ganska trött. Inte minst i fötterna. Ingen av oss orkade laga mat så Clas åkte och köpte pizza och sen satte vi oss i soffan. Jag sa att nu skulle jag kunna somna när som helst och gjorde just det för en liten stund. Gud så skönt! Sen gjorde vi egen brasa och fortsatte att mysa i soffan. Sen kom John Blund igen  

Av Marit - 28 april 2013 22:15

Idag drog jag på mig mina nya springarkläder och så åkte Bazz och jag till Riksten. Därefter gick vi 1 km till spåret i Lida/Brantbrink. Vi började sen att springa i 3 km, med någon liten drick- och badpaus för B. Sen var tanken att vi skulle gå en sväng till innan vi åkte hem men vi sprang i stället 2 km till. Sen gick vi den sista km tillbaka till bilen. Något stum i benen men väldigt nöjd åkte vi hemåt igen. Skönt att komma igång då både jag och Bazz behöver trimma hullet om vi ska kunna hålla till på stranden i sommar.


Lite förvånad att rabarbern kommit upp så pass ändå. Växer den som förra året blir det snart rabarberpaj i massor!


Påskliljorna har inte slagit ut än och nu kommer man väl att få stå ut med den där blasten till långt efter midsommar. Vitsipporna blommar i alla fall även om de nog tyckte att det var lite huttrigt väder idag.

   

Av Marit - 27 april 2013 09:35

Stort Grattis till min bästa gudson Ludvig som fyller 20 år idag  


Hoppas att du får en riktig toppendag   Själv åker jag till staffeklubbens årsmöte i Nora. 

(Nej jag vet men jag hittade inget annat kort där han ser någorlunda normal ut)




Av Marit - 26 april 2013 21:30

En av de leksaker som Bazz ärvde av Flizan så var det just en som höll lite längre och som han gillade väldigt mycket. Efter att den blivit mosad har jag länge letat efter en likadan utan att lyckas. För en tid sen hittade jag äntligen en liknande på nätet. Jag beställde två stycken!

Problemet var bara att de glömde skriva att leksaken passar en Yorkshireterrier eller liknande!!! När jag visade den för Bazz så tittade han bara på mig och fattade inte vad han skulle med den där till.

När man ser det som är kvar av ursprungsleksaken förstår man att den nya verkar ganska töntig i en liten

staffes mun       

 

Av Marit - 23 april 2013 10:45

Idag hade vi träning med "gänget i garaget". Vi kunde dock stå utanför garaget den här gången och jag hoppas att vi kan flytta ut på gräsmattan framöver. Skönt att komma ut ändå då det är både skitigt och trist att vara där inne. Sen brukar de jazza loss i högtalarna så att man knappt hör vad man tänker.


Bazz och jag åkte lite tidigare så att vi skulle hinna ta en prommis innan och gick förbi ett fält där två kanadagäss spatserade. Bazz blev väldigt nyfiken och ställde sig bakom stolpen och smög. Undrar om han trodde att han inte syntes bakom stolpen haha  


 

Av Marit - 22 april 2013 08:15

Idag blev det mössa på igen! Korven och jag har börjat på rallykurs hos bästa Tina och idag var första gången. Vi har provat på det lite och varit med Rallygruppen några gånger men nu ska vi ta det från början "på riktigt". Lagom till kvällen drog det ihop sig och blev ruggigt och blåsigt. Naturligtvis kom regnet också när vi som bäst hade satt igång.

Men det gjorde inte så mycket. Vi var så upptagna med att höra alla regler och göra övningar. Vi avslutade med att gå en bana med de skyltar vi lärt oss under kvällen. När vi tränar med Måndagsgruppen (på tisdagar) brukar vi alltid avsluta med en slalomtävling. Bazz trodde att det var det vi skulle göra nu också och blev lite konfunderad.


Roligt var det hur som och jag ser fram emot de kommande måndagarna (och bättre väder)   

Av Marit - 21 april 2013 23:45

Åh vilken underbar dag! Strålande sol, riktigt varmt i solen och inte riktigt iskallt i vinden.


Clas och Åke drar till Bullis och tvättar båten, jag har massor att göra men vill helst bara sitta ute och njuta.


Bazz och jag tar en promenad och hittar, för mig, årets första blåsippor. Tyvärr hade jag inte den "riktiga" kameran med för en riktigt bra närbild men de står väl kvar ett tag.

Oj en Bazz kom förbi kameran. Tänk, annars när man vill ta kort på honom tycker han att man är jättejobbig men när man ska fota annat då är han där minsann  

 

En fantastiskt fin pinne hittade han som vanligt att släpa på den sista biten hem. 


Pysslade på i ett par timmar på eftermiddagen och sen gick Bazz och jag hem till Löfgrens, Blev en dryg mils promenad idag samanlagt och jag var riktigt varm när jag kom fram. Clas kom efter i bil med mat från India dream, satt som en smäck idag.   


Nu är det läggdags och ser fram emot att krypa ner bland renbäddade lakan. Bäst att sova fem kvart i timmen då nästa vecka är den första femdagarsveckan på fem veckor. God natt mina kära  

Av Marit - 20 april 2013 23:15

Idag var det dags för året vårstädning i området. Bazz laddar medan vi äter frukost.

Vilken röta med vädret. Soligt och hyfsat varmt. Bazz och jag tar en sväng innan vi sätter igång och krattar och eldar. Vilda underbart gosiga Märta kommer förbi med lillmattarna och hälsar på Bazz.


Efter 6-7 timmars städande, med undantag av en stunds korvgrillning och härligt umgänge med grannarna, är man rätt mör. Vissa tog visst ut sig ordentligt och behövde vila.

Själv satte jag mig med årets första (dammiga) glas rosé och lite kex med havarti på och njöt i solen på baksidan. Så rättvist!

    

Presentation


RLD N RLD F Kronsäter's Buzz

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Gästbok

Twitter

RSS

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

4 besvarade frågor

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards