Livet med Bazz

Alla inlägg den 9 januari 2015

Av Marit - 9 januari 2015 18:45

Första arbetsveckan, som endast bestod av tre dagar, avklarad. Skönt att starta med en kortvecka. Clas är kvar i Piteå så det blir inte mycket till fredagsmys. Har varit en hel del fel som jag försökt lösa så jag är ganska trött i huvudet. Men nu har vi en skön helg framför oss.


Tänder ängeln för Elsa som somnade in idag, på pappas namnsdag. Elsa och mamma växte upp i Stora Skedvi i Dalarna och jag har många kära minnen av henne. Hon var väldigt snäll och lite tokrolig. Jag var ganska liten när vi umgicks som mest och Elsa hittade alltid på lite busiga saker när vi var i Skedvi. Att bara vara i där var spännande med alla saker som fanns i huset, för att inte tala om gamla ladugården och verkstaden.


Kommer speciellt ihåg när jag fick följa med Elsa ner i källaren där ett extra kylskåp stod. I den fanns en tårta, jag antar att någon fyllde år, och Elsa drog med fingret i grädden och stoppade i munnen. Sen fick jag göra likadant. Med tanke på att Märta var lite sträng var jag lite rätt för att göra det som egentligen var "förbjudet". Mycket spännande för en liten. Kommer inte ihåg resten av den dagen utan endast den enskilda händelsen så jag antar att vi inte fick skäll för det vi gjorde (troligen fixade Elsa till det innan den togs upp). Kan fortfarande känna hur det luktade där nere och hur det såg ut. En gigantisk mangel fanns där också förutom alla burkar av inlagda saker och syltningar mm.

Hoppas att hon nu har det bra och busar med sina änglavänner. 


    

Presentation


RLD N RLD F Kronsäter's Buzz

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Gästbok

Twitter

RSS

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

4 besvarade frågor

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards