Livet med Bazz

Alla inlägg den 4 augusti 2010

Av Marit - 4 augusti 2010 12:02

Idag tog Bazz i med sovandet åt andra hållet. När mamma och Flizan kommer in vid 9 sover han fortfarande gott. Visserligen vaknat till ett par gånger men sen lugnt snarkat vidare. Det har regnat lite på morgonen men är uppehåll när vi går ner för morgondoppet. Det är 15 grader i vattnet men vem hade väntat sig annat. Det blir film i soffan efter frukost.


Efter ett tag orkar vi inte ligga där längre, speciellt inte sjusovaren. Vi tar en sväng på ön.


En dricker vatten och en annan skum. Smaken är som bekant ganska delad.

  

  


Claes med boxern Poker kommer förbi igen och de får leka lite. Det regnar av och på hela tiden så Bazz håller sig lite under tak för att inte bli för blöt. Det spelar dock ingen roll för efter ett par rundor med Poker så är han ändå helt dyngsur:-) Det är så himla kul att de leker så bra. Bazz behöver verkligen få springa av sig med någon i hans klass och som också vill leka. Hoppas att det håller i sig till nästa år.


Vi går till insidan och tittar på den fina båten som vi inte riktigt hann fota igår. Den ligger vid den "förbjudna" bryggan:-))

  


Mamma är hemma och läser.

  


Man kan sitta fint ibland, lite sur också för det händer ju nada!


Det blir faktiskt lite bättre väder på eftermiddagen som utlovat. Flyttat ut till bron. Och det gör inget om det är lite trångt, bara man får vara nära.


Bazz har en viss förkärlek till pinnar. Ja inte för att få kastade och springa efter utan ligga och gnaga på. Lämnar man pinnen ute kanske någon tar den medan man äter.  


Vattenskålen med färskt vatten bredvid maten är inte heller riktigt ok. Bäst att ta den stora byttan med regnvatten i stället.

  


Den stackars myntan som var dyr som snusk har heller inte fått gjort sitt till mojiton som vi planerat att dricka hela sommaren. Att den har hållt så här länge är ett under. Men blir det fint väder i morgon ska det blir ändring på det!            


 


            

Presentation


RLD N RLD F Kronsäter's Buzz

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Gästbok

Twitter

RSS

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

4 besvarade frågor

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards