Livet med Bazz

Alla inlägg den 7 augusti 2010

Av Marit - 7 augusti 2010 22:00

I morse var vi på benen tidigt. Vi försökte få Bazz att sova lite till med tanke på vad dagen skulle bjuda på men det gick inte. Hur som helst så drog vi iväg mot Älvkarleby och kennel Kronsäter. Kennel Kronsäter, firar 20 år och firar tillsammas med kennel Cometstaff. Det var över 50 personer där under dagen och ca hälften så många staffar. Eftersom det fanns stora ytor och röra sig på blev det aldrig trångt. Trots utlovat regn höll det sig riktigt varmt och skönt med endast två kortare stänk under dagen.


     


Bazz mamma Lotta. Visst är de lika!

 

     

Syskonen lekte hela dagen och tröttnade aldrig.

 

Tina, från www.tinric.com, var och "demade" rally-lydnad och gav alla chansen att prova på. Det är jättekul och lite klurigt att veta vad man ska göra vid varje station. Vi ska absolut gå en kurs lite senare när vi har blivit ett lite mer samspelt ekipage.

 

Det blev även lite tips på trix. Bra att få lite hjälp när man har dålig fantasi, som jag! Här lite bowling.

Det blev även lite nyttig utställningsträning.

Tips från coachen:-)

Vi gjorde även ett tappert försök att samla syskonen och för en gruppbild inför proffsfotografen Thomas. Två ganska färska halvsyskon fick vara med också. Det var inte helt enkelt att få alla att sitta stilla och inte leka med varandra. Vi får se hur de "riktiga" korten ser ut.

    

Efter bl a genomgång av rasstandard och anatomi var det dags att tända grillarna och fylla på glasen. Det blev en mycket trevlig kväll och till slut kom även det utlovade regnet. Vi beslöt oss för att åka hem på kvällen och regnet ökade i takt med att vi kom närmare hemmet. Vi följde blixtarna och hörde åskan mullra hela vägen. Bazz tvärsov hela vägen och var inte alls förtjust över att regnet stog som spön i backen när vi skulle gå från bilen.             

Presentation


RLD N RLD F Kronsäter's Buzz

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Gästbok

Twitter

RSS

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

4 besvarade frågor

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards